Denon DJ X1800

Denon DJ X1800
Denon DJ X1800

De Denon DJ X1800 is een krachtige 4-kanaals Pro DJ club mixer met herkenbare layout en vernieuwende functies. De X1800 Prime beschikt bijvoorbeeld over een filter per kanaal evenals Sweep effecten en BPM FX controls. Daarnaast beschikt de X1800 over zowel een isolator EQ als klassieke equalizer.

Het X1800 mengpaneel is uitgerust met een duidelijk OLED scherm om nog meer creatieve expressie aan een DJ set toe te voegen. Maak gebruik van de 12 hoge kwaliteit Denon DJ effecten en zet deze in door middel van de Effects Quantization Touch Strip om de ritmische kwantisering van het effect af te stellen. Ook is de Denon DJ X1800 Prime uitgerust met een hoogwaardige aanpasbare Flex-Fader crossfader, geschikt voor elk doeleinde.

Op de Denon DJ X1800 Prime zijn legio inputs aanwezig; zo kan op alle 4 kanalen gekozen worden voor zowel een line als een phono input plus een extern signaal en send/return optie. Tevens zijn er 4 digitale inputs aanwezig om moderne mediaspelers aan te sluiten.

Deze Denon DJ X1800 Prime beschikt over en LAN netwerkaansluiting om deze te synchroniseren met de SC5000 Prime spelers door middel van het Engine Connect protocol. Dankzij Engine Connect is het mogelijk om op accurate wijze effecten toe te voegen aan de mix, omdat het tempo van de effecten automatisch gesynchroniseerd wordt aan het master deck. Daarnaast is er ook een MIDI out aanwezig zodat bijvoorbeeld ook drum machines, instrumenten en effect boxes gesynchroniseerd kunnen worden.