M-Audio Axiom Pro 61

M-Audio Axiom Pro 61
M-Audio Axiom Pro 61

De Pro editie van de Axiom 61 heeft dezelfde kenmerken als de eerste editie. De controller heeft een toetsenbord met 61 semi-gewogen toetsen met TruTouch (voorheen aftertouch) die onafhankelijk in te stellen zijn, 8 aanslaggevoelige triggerpads, 8 encoders en 6 toewijsbare knoppen. De Axiom Pro 61 is compatibel met DAW's als Pro Tools, Cubase, Logic en Reason.

Grootste toevoeging aan de Axiom Pro 61 is de revolutionaire HyperControl techniek. Deze nieuw ontwikkelde techniek synchroniseert de controller met DAW, waardoor de hardware van de controller en de software van de DAW nog meer geïntegreerd raken. HyperControl zorgt er met de constante twee weg connectie van controller met DAW bijvoorbeeld voor dat de opties van het keyboard altijd en automatisch verwerkt worden in de actieve parameters van de software. De Pro editie van de Axiom 61 ondersteunt ASCII, waardoor via de controller de shortcuts van de DAW gebruikt kunnen worden.

Naast HyperControl heeft M-Audio gekeken naar de "feeling" van deze controller. De Pro versie van de Axiom 61 is verbeterd op dit vlak, waardoor het keyboard nog meer is gaan lijken op een echte piano.

More midi controllers from M-Audio