Rane Luke Absorber

Rane Luke Absorber
Rane Luke Absorber

De (Rane) Luke ASB I is de ultimatieve oplossing tegen feedback, schokken en rumble-distortions, zoals deze vaak voorkomen in het alledaagse harde DJ-leven. Vervelende storende invloeden zoals staan basgolven en vibraties worden succesvol geabsorbeerd. Hij staat garant voor een geslaagde en stressvrije performance. Voor zekere houvast en antislip zorgen de rubbervoeten op de onderzijde. De uitgefreesde uitdiepingen op de bovenzijde garanderen een optimale pasvorm van platenspelers, die een identiek voetmeting van een Technics SL 1200 bezitten.

 

Speciaal vervaardigde schuimstof dempers, die zich tussen 2 onder hoge druk verlijmde triplexberkenhout platen bevinden, absorberen de neerkomende geluid- en schokgolven succesvol. De open constructie verhindert een verheffing van de Luke ASB I in het kritische frequentiebereik van 50 Hz - 450 Hz. Hierdoor wordt een zuivere signaaloverdracht van de platenspelers of CD-players gegarandeerd. Extra aangebrachte rubbervoeten op de onderzijde van de ASB I zorgen voor een zekere en antislip houvast. Bovendien worden boventoonrijke trillingen geabsorbeerd.

 

Voor de optimale oplossing tegen feedback, shokken en rumble-distortion adviseren wij deze Luke Absorber in combinatie met Isonoe Isolation System

 

Pictures Rane Luke Absorber