Het DJayGEAR assortiment blijft gestaag groeien!

Date of publication:

Nieuw in ons verhuur pakket!

Native Instruments Maschine

De Native-Instruments Maschine is een fantastisch, innovatief instrument en biedt een enorme diversiteit aan functies. Zo is de Maschine van NI als groovebox, sequencer, multi-effect te gebruiken, maar ook als controller of stand-alone drumcomputer. Als DJ of als producer is de Maschine een fenomenale toevoeging en haalt deze alle creativiteit in je naar boven. Uitstekend te combineren binnen Ableton of Traktor software.

Akai APC 40 Ableton controller

De Akai APC40 is op dit moment misschien wel de mooiste Ableton controller wat ook niet zo gek is omdat Akai en Ableton de handen in één hebben geslagen bij het ontwikkelen van deze MIDI controller. Er kan dus zeker gezegd worden dat de engineers van Akai er wederom in geslaagd zijn om een zeer krachtige MIDI controller te ontwerpen.

M-audio Axiom pro 61

De M-Audio Axiom 61 Pro USB MIDI Controller is een compleet mobiel werkstation met hoogwaardige TruTouch en HyperControl MIDI technologie. Deze speciaal ontwikkelde technologieën van M-Audio zorgen ervoor dat de Axiom 61 Pro naadloos synchroniseert en samenwerkt met DAW software, zoals Pro-Tools, Cubase, Logic en Reason.

Waves MAXX BLC

Digital high-end dynamic and low-frequency processor for live and studio applications. MaxxBass algorithm for significantly higher low-frequency energy without increasing thomann the level, Waves vintage Renaissance compressor section and the legendary L2 limiter, IDR dithering, 24bit/96kHz AD/DA, 48bit internal signal processing path, 4x presets, AES/EBU, S/PDIF, Jensen input/output transformer, rack-mountable.

Traktor X1 controller

De Native-Instruments Traktor Kontrol X1 is de eerste officiële controller voor Traktor DJ software en biedt de DJ een naadloze integratie tussen hardware en software. Natuurlijk heeft Native-Instruments de Kontrol X1 en ook de Traktor software zo gemaakt dat deze elkaar direct herkennen en je direct aan de slag kan zonder lange installatie procedures.