Hallo 2013!

Date of publication:

2012 Zit er helaas weer op. We kunnen terug kijken op een zeer succesvol jaar waarin we vele DJ’s van wereld klasse hebben voorzien van goed verzorgd dj apparatuur. Armin van Buuren en Ferry Corsten op A State of Trance, David Guetta en Hardwell op Extrema Outdoor, Martin Solveig op Mysteryland, Axwell op Tomorrow Land, Sven Vath en Chris Liebing op Time Warp, Sander Kleinenberg en Bob Sinclar op Pacha Festival en zo veel meer...

Naast de vele festivals waar het DJayGEAR apparatuur te recht is gekomen, en de festivals waar de DJayGEAR technici de festivals ondersteunden werd ook het DJayGEAR apparatuur ingehuurd bij de kleinere maar sfeervolle uitgaansgelegenheden. Al een paar jaar is het DJayGEAR apparatuur te vinden bij Poppodium 013. Dit jaar is daar het ECI Cultuurfabriek in Roermond bijgekomen, en zijn bijna wekelijks CDJ2000’s en speciale mixers afkomstig van DJayGEAR te vinden in Studio 80 te Amsterdam. Niet voor niets is het apparatuur dat bij DJayGEAR wordt ingehuurd altijd:

  • Functioneel in orde
  • Netjes gepoetst
  • Up-to-date van de nieuwste software

Met de komst van de nieuwe Pioneer CDJ2000 Nexus zullen naar verwachting in 2013 enkele riders veranderen. Uiteraard kunt u bij ons terecht om uw gehele festival te voorzien van deze nieuwe juweeltjes.

Ook hebben wij voor de vele Amerikaanse hiphop DJ’s inkopen gedaan. Naast de Rane TTM 57SL is nu ook de Rane Sixty Two te vinden in het DJayGEAR assortiment. Deze mixer waar fantastisch geluid uit komt maakt het gebruiken van Serato Scratch Live een spektakel.

Bij deze willen wij iedereen bedanken die DJayGEAR heeft ingeschakeld om de dj’s te voorzien van dj apparatuur. Wij zijn u graag weer van dienst in 2013!