The Flying Dutch

The Flying Dutch

Date of publication:

Wow wow wow! Wat hebben wij genoten van The Flying Dutch.

De eerste (wij hopen dat er vele meer zullen volgen) editie van The Flying Dutch zit erop. Op alle drie locaties verzorgden wij de DJ booth van CD spelers en mixers. Daarnaast hadden wij wat nieuws in de booths staan: de DJayRAIL. 

Op een feest als TFD waar alleen maar bekende DJs komen wil iedereen in het midden van het podium staan, dat ziet er immers het mooist uit voor het publiek. Op Armin van Buuren na kon iedere DJ terecht op dezelfde set-up, maar Armin van Buuren is niet bepaald een DJ die je aan de kant schuift en aan de zijkant van het podium plaatst. Vandaar dat Alda Events voor iedere locatie de DJayRAIL had aangevraagd.

De DJayRAIL is simpel gezegd een verrolbare booth. Door een track op de tafel te plaatsen van minimaal 6 meter (per 2 meter uit te breiden) kan 1 van de 2 plateau's altijd in het midden worden vastgezet. Het plateau dat niet gebruikt wordt staat dan links/rechts. Om de changeover gemakkelijk te laten verlopen lopen er slechts één LK- en één stroom -kabel naar het plateau. Ieder plateau bevat namelijk:

- 1GB 8 poort netwerk switch

- 12 XLR inputs

- 8 stroom punten

- UPS

- Mogelijkheid tot het plaatsen van een zonnekap

Houd onze site of facebook pagina in de gaten, binnenkort komen we met een demo film waarmee de functionaliteit van de DJayRAIL op zijn best getoond word.